Päärakennus Jaakko

Vuonna 2020 saneerattu päärakennus tarjoaa mainiot puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.
Jokainen tilaisuus Pappilanniemessä järjestetään asiakkaan toiveet huomioiden.

Jaakon sali
sopii kokous-, koulutus- ja juhlatilaksi sekä akustiikkansa vuoksi myös konserttisaliksi. Sali toimii myös kirkkotilana. Pöytäpaikoin tilakapasiteetti on 120 hlöä (esim. ruokailuuun) ja teatterimuodossa 150 hlöä. Tilan voi jakaa väliseinällä kahteen osaan. Varustelu: äänentoisto, Wlan-yhteys, datatykki + valkokangas, fläppitaulu, piano. 

Ruokasali
sopii ruokailujen lisäksi hyvin juhlatilaisuuksien järjestämiseen. 65-paikkaisessa ruokasalissa on muunneltava pöytämuoto, tarjoilulinjasto ja piano. Salista ja sen terassilta avautuvat kauniit järvinäkymät Vanajalle. Keittiöstä voi tilata noutopöytäruokailut ryhmille, täysihoidon yöpyville, kokouspaketit, nuotiolettutaikinat kuin myös juhlatarjoilut kattauksella merkittäviin hetkiin. 

Ryhmätyötilat
tilakokonaisuus, johon kuuluu päätilan lisäksi varusteltu keittiö ja keskusteluhuone. Tilassa on kokousnäyttö ja Wlan-yhteys sekä oma uloskäynti rantaan.

Majoitussiipi
tarjoaa levolliset yöunet kahden hengen huoneissa. Suihkut, wc-tilat ja oleskelutila sijaitsevat majoituskäytävällä. Kuudessa huneessa on lisäksi oma kylpyhuone. Vuodepaikkoja on Jaakossa 57.

Klikkaa Pappilanniemen hinnasto 2024

Juhlatilaisuudet
Toteutamme erilaiset juhlatilaisuudet, kuten muistotilaisuudet, syntymäpäivät, rippi- ja kastejuhlat asiakkaan toiveiden mukaisesti kokemuksella, ammattitaidolla ja sydämellä. Juhlapalveluumme kuuluu varatun juhlatilan pöytien liinoitus ja kattaus, tervetulo-opasteen tekememinen, liputus, maukkaitten ja kauniisti esille laitettujen juhlatarjoilujen valmistus sekä tarjoilun aikainen noutopöydästä huolehtiminen ja  kahvin kaataminen. Jokainen juhlatilaisuus suunnitellaan yhdessä juhlan varaajan kanssa ja toteuteaan yksilöllisesti tilaisuuden luonteen mukaisesti.

KATSO PAPPILANNIEMEN VIRTUAALIESITTELY TÄSTÄ

Ota yhteyttä ja varaa oma tilaisuutesi!

 

Infopiste, vastaanottoaula, viherseinä, viherkasvit

 

Aulatilat, puisia valaisimia, viherkasveja