Päärakennus Jaakko

Vuonna 2020 saneerattu päärakennus tarjoaa mainiot puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.
Jokainen tilaisuus Pappilanniemessä järjestetään asiakkaan toiveet huomioiden.

Jaakon sali
sopii kokous-, koulutus- ja juhlatilaksi sekä akustiikkansa vuoksi myös konserttisaliksi. Tilassa voi ruokailla 120 henkeä. Sali toimii myös kirkkotilana. Pöytäpaikoin tilakapasiteetti on 120 hlöä ja teatterimuodossa 150 hlöä. Tilan voi jakaa väliseinällä kahtia. Varustelu: äänentoisto, Wlan-yhteys, datatykki + valkokangas, fläppitaulu, piano. 

Ruokasali
65-paikkaisessa ruokasalissa nautit Pappilanniemen maukkaista tarjoiluista, viivyitpä sitten muutaman tunnin tai yön yli. Keittiömme valmistaa tilauksesta esim. noutopöytäruokailut yli 20 hengen retkiryhmille, täysihoidon yöpyville, kokouspaketin yrityksille, lettutaikinat nuotiolle sekä juhlatarjoilut kattauksella muistotilaisuuksista syntymäpäiviin. Ruokasali sopii hyvin juhlatilaksi. Salissa on piano ja muunneltava pöytämuoto. Ruokasalista ja sen terassilta avautuvat kauniit järvinäkymät Vanajalle.

Ryhmätyötilat
tilakokonaisuus, johon kuuluu päätilan lisäksi varusteltu keittiö ja keskusteluhuone. Tilassa on kokousnäyttö ja Wlan-yhteys sekä oma uloskäynti rantaan.

Majoitussiipi
tarjoaa levolliset yöunet kahden hengen huoneissa. Suihkut, wc-tilat ja oleskelutila sijaitsevat majoituskäytävällä. Kuudessa huneessa on lisäksi oma kylpyhuone. Vuodepaikkoja on Jaakossa 57.

Klikkaa Pappilanniemen hinnasto 2022

Juhlatilaisuudet
Toteutamme erilaiset juhlatilaisuudet, kuten muistotilaisuudet, syntymäpäivät, rippi- ja kastejuhlat asiakkaan toiveiden mukaisesti kokemuksella, ammattitaidolla ja sydämellä. Juhlapalveluumme kuuluu varatun juhlatilan pöytien liinoitus ja kattaus, tervetulo-opasteen tekememinen, liputus, maukkaitten ja kauniisti esille laitettujen juhlatarjoilujen valmistus sekä tarjoilun aikainen noutopöydästä huolehtiminen ja  kahvin kaataminen. Jokainen juhlatilaisuus suunnitellaan yhdessä juhlan varaajan kanssa ja toteuteaan yksilöllisesti tilaisuuden luonteen mukaisesti.

KATSO PAPPILANNIEMEN VIRTUAALIESITTELY TÄSTÄ

Klikkaa Pappilanniemen juhlahinnasto 2022

Ota yhteyttä ja varaa oma tilaisuutesi!

 

Infopiste, vastaanottoaula, viherseinä, viherkasvit

 

Aulatilat, puisia valaisimia, viherkasveja