Majoitus

Pappilanniemessä majoitut mukavasti 2 hengen huoneissa. Tänä vuonna peruskorjatussa päärakennuksessa on 56 vuodepaikkaa. Lisäksi pihan toisella puolen sijaitsevassa Olavissa on 18 vuodepaikkaa.

Majoituskerroksissa on yhteiset suihku- ja wc-tilat. Oma kylpyhuone löytyy 6 huoneesta sekä Jaakon että Olavin puolella. 

Yöpyä voivat myös yksittäiset vierailijat. Majoitushinnat alkaen 20 €/hlö/yö.

Ruokailu

Pappilanniemen ruokasali ja Jaakon sali vetävät molemmat reilun bussilastillisen ruokailijoita. Meillä onkin mukava poiketa syömässä ryhmän kanssa esimerkiksi teatteriretken yhteydessä.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja pystyy järjestämään paitsi tilausruokailuja ja täysihoitotarjoiluja ryhmille, myös monenlaisia juhlia vuosien kokemuksella. Meillä voi järjestää  juhlatilaisuudet 20 - 120 hengelle. Kaikki tilaisuudet ovat vapaasti asiakkaan suunniteltavissa.

Jaakon sali (120 hlöä) ja ruokasali (65 hlöä), sekä rantasaunan saunatupa (20 hlöä) soveltuvat tiloiksi erilaisille juhlille ja myöskin monenlaisiin koulutus- ja kokoustilaisuuksiin. Päärakennuksen ruokasalista ja terassilta sekä saunatuvalta on esteetön näkymä järvelle.

Haluamme luoda asiakkaittemme tilaisuuksiin aidon tunnelman sekä tehdä tilaisuudestanne muistorikkaan.

Tervetuloa!

Pappilanniemen hinnasto

Tiedustelut ja varaukset pappilanniemi@evl.fi tai 040 744 1598 

Salaattikulhoja, noutopöytä
Terassi, päärakennus, aamuaurinko