Tervetuloa pöytään! 

Lieneeköhän kukaan koskaan lähtenyt Pappilanniemen tarjoilupöydästä kotiin grillin kautta...

Meille maukkaitten ja riittävien tarjoilujen valmistus on kunnia-asia, olipa kyseessä sitten nuotioeväät tai kokonainen juhlamenu. Raaka-aineina käytämme mahdollisimman paljon lähiseutumme tuottajien tuotteita. Voit tilata omaan tilaisuuteesi jonkin valmiiksi laatimamme tarjoilupaketin/menun tai sopia räätälöidyt tarjoilut yhdessä emäntämme kanssa. 

Tilausruokailut

Bussi- ja muut retkiryhmät ovat tervetulleita ruokailemaan ja hengähtämään upean luonnon keskelle. Keittiömme valmistaa tilauksesta maukkaat noutopöytäruokailut min. 20 hengen ryhmille. Ruokailemaan mahtuu kerralla ruokasaliin 65 hlöä ja Jaakon saliin 120 hlöä.

Tarjoamme ruuan veloituksetta bussikuljettajalle ja yhdelle matkanjohtajalle.

Kokouspaketit

Ympäröivä luonto hivelee nautintoaisteja ja virkistää ajatuksia kokouksen lomassa. Makuaisteista pitää huolen puolestaan keittiömme, joka valmistaa maukkaat tarjoilut, viivyittepä sitten muutaman tunnin tai yön yli. Esimerkkinä päivän kokouspakettitarjoilu, johon sisältyy tulokahvi suolaisella kahvileivällä, lounas seisovasta pöydästä kahvilla ja jälkiruualla, päiväkahvi makealla kahvileivällä/hedelmällä sekä kokousvedet,  25 eur/hlö. 

Täysihoito

Täysihoitoon sisältyy majoituksen lisäksi aamupala, lounas, päiväkahvit, kevyt päivällinen ja iltapala. Tarjoilun voi aloittaa esim. tulopäivän päiväkahvista ja lopettaa lähtöpäivän lounaaseen. Täysihoito kahden hengen huoneessa alkaen 60 eur/hlö/vrk.

Juhlatarjoilut

Herkulliset, kauniisti tarjolle asetellut tarjoilut ovat onnistuneen juhlan kulmakivi. Pappilanniemessä erilaiset juhlat onnistuvat luotettavuudella ja  vankalla kokemuksella. Juhlahinnastostamme löytyy valmiit juhlamenumme noutopöytänä. Juhlamenun hintaan sisältyy aina pöytäliinat, pöytien liinoitus, lautasliinat, kynttilät, kattaus sekä henkilökunta tarjoilun ajaksi. Hinnat ovat per henkilö ja niihin ei sisälly juhlatilavuokraa.

Vuokraamme tilaisuuteen tarvittaessa myös kuohuviini- ja viinilasit 0,25/kpl. (Mahdollisen viinitarjoilun asiakas hoitaa itse.)

Emäntämme auttaa sinua mielellään kaikessa juhlasuunnittelussa. Tarjoilujen minimiveloitus on 20 hlöä, sunnuntaina ja arkipyhinä 40 hlöä.

Klikkaa tästä Pappilanniemen juhlahinnasto 2021 

Kakut ja leivät noutotilauksena

Valmistamme tilauksesta täyte- ja voileipäkakkuja, saaristolaisleipiä ja muita leivonnaisia keittiöltä noudettavaksi. Tilauspyyntö tulee tehdä hyvissä ajoin etukäteen, jotta ehdimme varata tarvittavat raaka-aineet tukusta ja varmistaa myös henkilöstöresurssimme.

Kesäaamu, ranta, lahti, varjoja, puita, vihreää nurmea

salaatteja alkupaloja tarjoilu