Tervetuloa pöytään! 

Lieneeköhän kukaan koskaan lähtenyt Pappilanniemen tarjoilupöydästä kotiin grillin kautta...

Meille maukkaitten ja riittävien tarjoilujen valmistus on kunnia-asia, olipa kyseessä sitten nuotioeväät tai kokonainen juhlamenu. Raaka-aineina käytämme mahdollisimman paljon lähiseutumme tuottajien tuotteita. Voit tilata omaan tilaisuuteesi jonkin valmiiksi laatimamme tarjoilupaketin/menun tai sopia räätälöidyt tarjoilut yhdessä emäntämme kanssa. 

Tiedustelut ja tilaukset: pappilanniemi@evl.fi

Tästä löydät Oiva-hymyn :)

Tilausruokailut

Bussi- ja muut retkiryhmät ovat tervetulleita ruokailemaan ja hengähtämään upean luonnon keskelle. Keittiömme valmistaa maukkaat noutopöytäruokailut min. 20 hengen ryhmille. Ruokailemaan mahtuu kerralla ruokasaliin 65 hlöä ja Jaakon saliin 120 hlöä.

Tarjoamme ruuan veloituksetta bussikuljettajalle ja yhdelle matkanjohtajalle.

Kokouspaketit

Keittiömme pitää huolen makuaistien hemmottelusta kokouksen tauoilla, viivyittepä sitten muutaman tunnin tai yön yli. Pyydä tarjouspaketti tilaisuutesi mukaisesti.

Täysihoito ryhmille

Täysihoitoon sisältyy majoituksen lisäksi aamupala, lounas, päiväkahvit, kevyt päivällinen ja iltapala. Tarjoilun voi aloittaa esim. tulopäivän päiväkahvista ja lopettaa lähtöpäivän lounaaseen. Täysihoito kahden hengen huoneessa alkaen 60 eur/hlö/vrk. 

Klikkaa tästä Pappilanniemen hinnasto 2024

Juhlatarjoilut

Herkulliset, kauniisti tarjolle asetellut tarjoilut ovat onnistuneen juhlan kulmakivi. Pappilanniemessä erilaiset juhlat onnistuvat luotettavuudella ja  vankalla kokemuksella. Juhlahinnastostamme löytyy valmiit juhlamenumme noutopöytänä. Juhlamenun hintaan sisältyy aina pöytäliinat, pöytien liinoitus, lautasliinat, kynttilät, kattaus sekä henkilökunta tarjoilun ajaksi. Hinnat ovat per henkilö ja niihin ei sisälly juhlatilavuokraa.

Vuokraamme tilaisuuteen tarvittaessa myös kuohuviini- ja viinilasit 0,25/kpl. (Mahdollisen viinitarjoilun asiakas hoitaa itse.)

Emäntämme auttaa sinua mielellään kaikessa juhlasuunnittelussa. Tarjoilujen minimiveloitus on 20 hlöä, sunnuntaina ja arkipyhinä 40 hlöä.

Klikka tästä Pappilanniemen virtuaaliesittely

Kakut ja leivät noutotilauksena

Valmistamme tilauksesta täyte- ja voileipäkakkuja, saaristolaisleipiä ja muita leivonnaisia keittiöltä noudettavaksi. Tilauspyyntö tulee tehdä hyvissä ajoin etukäteen, jotta ehdimme varata tarvittavat raaka-aineet tukusta ja varmistaa myös henkilöstöresurssimme.

Kesäaamu, ranta, lahti, varjoja, puita, vihreää nurmea

ruoka, salaatti, tarjoilut